Sport

Als u gewicht wilt verliezen, uw conditie wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt leven, dan is het SunFit® -pakket echts iets voor u. Deze selectie van producten op kruidenbasis is gemakkelijker te integreren in uw dagelijkse routine en is ideaal voor mensen van alle leeftijden en conditieniveaus.

Sunrider® -producten voeden, zuiveren en balnceren het lichaam voor een optimale gezondheid en vitaliteit. De producten zijn zuiver natuurlijk, bevatten geen toegevoegde opwekkende middeleln of vulmiddelen en zijn deskundig samengesteld met het oog op veiligheid en doeltreffendheid. Met SunFit ziet u er beter uit, voelt u zich beter en leeft u beter.

DE VIJF ELEMENTEN VAN FITNESS
Het principe achter de Vijf elementen van fitness is vergelijkbaar met de Filosofie der Regeneratie™. Beide visies benadrukken het essentiële belang van balans. Elk van de volgende vijf elementen is onmisbaar om het effect van totale fitness te ondersteunen. Als we een van deze elementen verwaarlozen of te zeer benadrukken, raken we uit balans. Daar kunnen onze gezondheid en prestaties onder lijden.

VOEDING
Een gebalanceerd dieët met vitaminen, mineralen, complexe koolhydraten, magere proteïnen en gezonde vetten is essentieel voor het behoud van een goede fysieke en mentale gezondhedi. Vermijd verwerkt en kant-en-klaar voedsel, dat doorgaans veell natrium, vetten en suikers bevat.

KRACHTTRAING EN STREKOEFENINGEN
Krachttraining kan zorgen voor afnamen van vetmassa, toename van botdichtheid, verhoogde Lean Body Mass, snellere stofwisseling in rust en meer uithoudingsvermogen. Strekoefeningen zorgen voor meer flexibiliteti, grotere bewegingsbereik, verbeterde prestaties en een betere houding.

CARDIOVASCULAIRE TRAINING
Een sterk cardiovasculair systeem bevordert het uithoudingsvermogen en zorgt voor een goede doorbloeding. Hierdoor wordt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen van het lichaam verbetert.

SUPPLEMENTEN
Het lichaam heeft essentiële voedingsstoffen nodig om spierweefsel op te bouwen en vet te verwijderen. Sunrider® -producten bevatten hoog-geconcentreerde natuurlijke voedingsstoffen en antioxidanten met superieure biobeschikbaarheid om het lichaam te voeden en te zuiveren, en een gezonde stofwisseling te ondersteunen.

RUST EN HERSTEL
Tijdens slaap komt de geest tot rust, en kan ons lichaam herstellen, genezen en zich vernieuwen. Probeer elke nacht ten minste 7-8 uur te slapen.

Producten uit het Sunfit® -pakket
- Vitashake® cacao
- Suntrim® plus
- Fortune Delight®
- Sunbar® vruchten
- Sunny Dew®