Afslanken

De producten om af te vallen zijn gericht op het stimuleren van een evenwichtiger metabolisme en balans brengen van omvang en gewicht. Een gezond lichaam bewaart het evenwicht tussen spier- en vetweefsel en stimuleert de vetverbranding door spierarbeid.
Als dit evenwicht is verstoord -wat het geval is bij zwaarlijvige mensen, beschikt het lichaam gemiddeld 25% minder energie.
Een afname van fitheid en vitaliteit!

Begin met een SUNPACK
Met deze Sunrider producten gaat vetverlies gepaard met de opbouw van spierweefsel.
We kunnen daarvoor in eerste instantie zelfs zwaarder worden en toch slanker zijn!

Geadviseerd wordt eerst een Sunpak (minstens 1, liefst 2 Nuplus per dag, 1 zakje Calli en minstens 5 caps Quinary (beter is 10 caps of 1 zakje), dat zal al een belangrijke verbetering in het functioneren van het lichaam en in de omvang van het lichaam te zien geven.

Het Sunpack helpt het lichaam om effectiever te reinigen, door Calli en Fortune Delight. Alle lichaamsfuncties worden versterkt met Nuplus en Vitashake en alle lichaamsfcuncties gaan beter samenwerken door de Quinary. Hierdoor ontstaat balans.
Alleen al door het effectiever afvoeren van afvalstoffen door Calli en Fortune Delight, kan de omvang al aardig afnemen.

Dik door suiker
Het idee dat mensen alleen maar dik worden omdat ze niet genoeg bewegen klopt niet. Het is hét consumeren van suikers die in veel etenswaren zijn verwerkt. Het teveel eten van zgn. 'snelle koolhydraten zorgt voor een overvloed aan suikers in het lichaam.
Dit teveel aan koolhydraten, die snel omgezet worden in suikers, kan niet allemaal gebruikt worden door het lichaam en wordt omgezet in lichaamsvet.

Uit onderzoek wordt ook steeds duidelijker dat insuline, de stof die het lichaam aanmaakt om suikers op te nemen, een essentiële rol speelt bij het zwaarder worden. Teveel insuline in het lichaam bevordert overgewicht. Het gebruik van suiker leidt tot een verslavende cirkel door de wisselende bloedsuikerspiegel. Een hoge bloedsuikerspiegel, waarop het lichaam insuline aanmaakt, zorgt ervoor dat de suiker omgezet wordt in vet. Daardoor wordt de bloedsuikerspiegel verlaagt en ontstaat weer behoefte aan suiker (of koolhydraten), deze jojo zorgt er voor dat je steeds weer blijft eten en dikker wordt.

Samengevat: er komt teveel insuline in het lichaam door suikergebruik, door snelle koolhydraten uit ander voedsel zoals brood, pasta e.d.

Het is aan te raden om de inname van te veel koolhydraten, zoals suikers, te veel brood en pasta en van schadelijke vetten (commerciële vetten, oliën en margarines) te beperken en genoeg lichaamsbeweging te doen.

Wat kun je het beste doen?
Eet zoveel mogelijk onbewerkt voedsel, dingen die je zelf klaar maakt zoals groente en fruit. Kies producten die zoveel mogelijk biologisch zijn.
Vetten: het is belangrijk de slechte vetten te vermijden. Kies voor goede vetten zoals: kokosvet, olijfolie en echte(room)boter die het lichaam hard nodig heeft. Ook lijnzaad olie, vette vis en krill olie zijn goede vetten waar je niet dik van wordt.

Doel
Het doel van het afslankprogramma is een verminderde lichaamsomvang, minder gewicht en méér energie.
Meet daarom de omvang van je buik, heupen, bovenbenen, armen en borst bij het starten van je afslankprogramma. Het gaat in eerste instantie niet om gewichtsverlies maar om je lichaamsomvang. Dit is even wennen, want de afslankindustrie denkt in kilo's, omdat die er met een dieët snel af gaan. Stop je met het dieët dan komen de kilo's weer heel snel terug waardoor je weer opnieuw begint met de dieët-kilo-knallers.

Er is een reden waarom je te zwaar wordt en wanneer je terug wilt naar een beter figuur en gewicht zul je op de lange termijn je levensstijl en voedingsgewoonten moeten veranderen. De Sunrider producten maken dit een stuk gemakkelijker.